Šport > Nogomet
35 ogledov

Antić pred Slovenijo v vojni z novinarji

Antić bo tudi na tekmi s Slovenijo na tribunah Marakane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Slovenski nogometaši bodo v torek na Marakani reševali slab kvalifikacijski začetek za Euro 2012. Srbi se bolj kot s Slovenci ukvarjajo s selektorjem. Radomir Antić namreč ne govori z mediji.
Srbska javnost je ostala prikrajšana za selektorjev komentar premierne tekme v kvalifikacijah kar je, najblažje rečeno, škandal!
Press Online

Tudi v nedeljo je srbski selektor Radomir Antić tako izpustil novinarsko konferenco pred tekmo proti Sloveniji. Vojno proti sedmi sili je izkušeni strokovnjak začel na letališču v Torshavnu, po zmagi nad Ferskimi otoki (3:0), ko je bilo vse, kar je povedal srbskim kolegom: "Nič, nič!" Tako je v športnem centru President v Kovilovem, kjer se orli pripravljajo na tekmo na Marakani, na novinarsko konferenco poslal svojega pomočnika Aleksandra Rogića.

"Tako je srbska javnost ostala prikrajšana za selektorjev komentar premierne tekme v kvalifikacijah kar je, najblažje rečeno, škandal!" piše spletna stran tabloida Press. Zadnja selektorjeva izjava datira iz dneva pred tekmo na Ferskih otokih, ko je na vprašanje novinarja, kako bo komuniciral z Aleksandrom Jankovićem, ki ga zaradi kazni nadomešča na klopi, jezno odgovoril: "Zakaj me sprašuješ za Jankovića? Janković ni moj pomočnik!" Spomnimo − Janković je nato vodil tekmo, čeprav je v uradnem zapisniku pisalo, da je selektor Srbije Rešad Kunovac, kar si mediji razlagajo kot nov Antićev udarec proti Nogometni zvezi Srbije, s katero je, milo rečeno, v zanimivih odnosih. Vse torej ni rožnato v orlovem gnezdu ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.