Šport > Nogomet
27 ogledov

Arabci se Barcelone ne bojijo

barcelona mallorca EPA
Nogometaši Barcelone so takoj po velikem zmagoslavju na El Clasicu proti madridskemu Realu odleteli na Japonsko, ki gosti klubsko svetovno nogometno prvenstvo. Azijski prvak Al Sadd se tekme proti Kataloncem ne boji.

Azijski prvak Al Sadd po zmagi nad tunizijskim Esperancem z 2:1 optimistično pričakuje polfinalni obračun na klubskem svetovnem prvenstvu proti Barceloni.

"Barcelona je najboljše moštvo na svetu, a je v nogometu čisto vse mogoče," meni trener Al Sadda Jorge Fossati, ki dodaja: "Če bomo igrali trdo in ekipno, potem se lahko zgodi prav vse." Katarsko moštvo bo tekmo z Barcelono odigralo 15. decembra v Yokohami. Na turnirju sodeluje sedem moštev, finale pa bo 18. decembra, prav tako v Yokohami. Po pričakovanju naj bi se v finalu pomerila Barcelona in južnoameriški prvak Santos.

Po turnirju se bodo Katalonci na povratni tekmi kraljevega pokala 22. decembra pomerili s Hospitaletom, potem pa varovance Pepa Guardiola čakajo krajše božične počitnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.