Šport > Nogomet
343 ogledov

Aretiran kapetan angleškega prvoligaša

Jason Puncheon Epa
Minuli konec tedna je povzročil za precej razburjenja pri enem izmed londonskih klubov.

Jason Puncheon, vezni igralec angleškega nogometnega prvoligaša Crystal Palaca, ima za seboj razburljiv konec tedna. Potem ko je bil v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah v bližini nočnega kluba vpleten v pretep, ga je policija aretirala, ker je pri njem našla strelsko orožje, danes poroča BBC.

Enaintridesetletnik, sicer od julija dalje tudi kapetan Crystal Palaca, se je zapletel v incident v Surreyju na jugu Londona. Policija je Puncheona obtožila posedovanja orožja, napada in kršenja javnega reda in miru ter ga proti plačilu varščine izpustila iz pripora. Zmenek na sodišču ga čaka 5. januarja, so še sporočili pri BBC.

Crystal Palace je v zadnjem kolu angleškega prvenstva sicer v soboto v gosteh presenetljivo s 3:0 premagal Leicester City in z dvema zmagama ter dvema remijema v zadnjih štirih kolih pobegnil z mest, ki bi jih ob koncu sezone popeljale v drugoligaško druščino. Orli so trenutno 14. na lestvici, v 18. kolih so zbrali 17 točk. Od 18. mesta, ki prinaša izpad, jih ločita dve točki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.