Šport > Nogomet
535 ogledov

Argentinski selektor spolno nadlegoval kuharico?

Sampaoli
Argentinska nogometna reprezentanca bi lahko tip pred začetkom Svetovnega prvenstva ostala brez selektorja, ki naj bi bil udeležen v spolni škandal.

Argentinski novinar Gabriel Anelloki je v preteklosti že odkril en veliki škandal znotraj argentinske nogometne reprezentance, je v javnost prišel z optožbami na račun selektorja Jorgea Sampaolijaki naj bi spolno nadlegoval kuharico.

Ta naj bi primer prijavila policiji, njena identiteta pa zaenkrat ostaja skrivnost. Trdi, da naj bi jo Sampaoli spolno nadlegoval, Argentinska nogometna zveza pa naj bi ji v zameno za molk ponujala denar.

Javnost je z njeno zgodbo seznanil Anello, ki si je svoje ime ustvaril s tem, ko je zvezdnika Gavčev Ezequiela Lavezzija obtožil kajenja marihuane v reprezentančnem kampu.

Sampaoli je tekom kariere s svojim izjavami dostikrat razvedril nogometno javnost. Nekoč je ponudil lep primer razlike med končnim rezultatom in posestjo žoge: "Nekega večera sem odšel v bar. Celo noč sem se pogovarjal z neko žensko, smejala sva se, flirtala, častil sem ji nekaj pijač.Okoli petih zjutraj pa v bar vstopi neki frajer, pograbi žensko in jo odpelje na WC. Tam sta se ljubila in ona je zapustila bar v njegovi družbi. No, to sploh ni pomembno, ker sem sam imel dosti vcečjo posest tistega večera." No, če gre verjeti argentinskim novinarjem, tokrat Jorge ni stavil zgolj na posest.

Če se novica izkaže za resnično, bo Argentina izgubila svojega selektorja tik pred začetkom Svetovnega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.