Šport > Nogomet
1988 ogledov

Messi v objemu s "sovražnikom" Barcelone

messi, neymar, suarez Instagram
Francoski prvoligaš Paris Saint-Germain se je odzval na tožbo, s katero želi Barcelona od Neymarja izsiliti vračilo dodatka v višini 8,5 milijona evrov.

Sagi o prestopu najdražjega nogometaša vseh časov, ki je poleti Barcelono zamenjal za Paris Saint-Germain, še kar ni videti konca. Katalonci, ki so za Neymarja dobili 222 milijonov evrov, so proti nekdanjemu članu ekipe vložili tožbo, s katero bodo po pravni poti izterjali vračilo 8,5 milijona evrov dodatka, kolikor jih je Neymar prejel za podaljšanje pogodbe do leta 2021.

Neymar Zamere Šport Ni še konec: Barcelona toži Neymarja

Katalonci so v uradni izjavi zapisali, da je Neymar kršil pogodbo, zato zahtevajo vračilo omenjenega zneska. Če ga nogometaš ne bo poravnal, se bo terjatev prenesla na klub, žugajo pri Barceloni.

"Paris Saint-Germain je presenetila izjava Barcelone, da je sprožila pravni postopek proti njenemu nekdanjemu nogometašu Neymarju. Prav tako smo presenečni nad izjavo, da bo v primeru, če Neymar ne bo plačal, znesek moral poravnati PSG. Še enkrat ponavljamo, da je Neymar spoštoval vse zakone in pravila, obenem pa obžalujemo odnos, ki ga kaže Barcelona," se je odzval francoski prvoligaš.

Odnos med upravo Barcelone in Neymarjem je tako dokončno razpadel. Nogometaš je nedavno izjavil, da klub upravljajo ljudje, ki ne bi smeli zasedati položajev. S tem je ujezil Barçine funkcionarje, ki so se z nekdanjim varovancem spustili v vojno.

neymar sandro rosell Zakulisje Šport Neymar ostro udaril po Barceloni: "Bil sem srečen, nato pa ..."

Povsem drugačen odnos pa ima Neymar z nekdanjimi soigralci. Na dan, ko so Katalonci napovedali tožbo, so se na družbenih omrežjih pojavile fotografije, na katerih Brazilec v prijateljskem vzdušju pozira z Lionelom Messijem, Luisom Suárezom, Gerardom Piquéjem in drugimi nogometaši Barcelone.

Fotografijo napadalnega trojčka MSN je na uradnem Instagramu delil tudi Messi. Objava ima velik simboličen pomen, saj naj bi Barçini nogometaši v "vojni" med Neymarjem in upravo stopili na stran nekdanjega soigralca.

Tudi Messi naj bi bil vse bolj nezadovoljen z vodenjem kluba in potezami predsednika Josepa Marie Bartomeua, kar je tudi glavni razlog, da še vedno ni podaljšal svoje pogodbe.

 

Volvió @3gerardpique

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Amigos

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on

 

Se queda @3gerardpique

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.