Šport > Nogomet
26 ogledov

Barcelona si želi Rossija

Giuseppe Rossi – ga bo premamila Barcelona? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Iz Italije prihajajo namigi, da si Barcelona na Nou Camp v zameno za 30 milijonov evrov želi zvabiti italijanskega reprezentanta in člana Villarreala Giuseppeja Rossija, ki bi prejemal po tri milijone na sezono.

Barcelona je pripravljena seči v žep in iz njega izvleči 30 milijonov evrov za napadalca Villarreala Giuseppeja Rossija. Štiriindvajsetletnik, ki igra najboljšo sezono kariere, saj je denimo v prvenstvu, pokalu in Evropi skupaj zabil že 29 golov, se z rumeno podmornico bori za uvrstitev v Ligo prvakov, a ne skriva slasti po večjem klubu, poroča Gazetta dello Sport.

Njegov zastopnik je potrdil, da je v igri tudi vrnitev na Apeninski polotok, a bi Barcelonina ponudba vseeno utegnila pretehtati. Isti vir navaja, da naj bi bil v posel vključen tudi član katalonskega B-moštva, na Nou Campu pa bi italijanski reprezentant, ki je nastopil tudi proti Sloveniji v Stožicah, v podpis dobil petletno pogodbo s plačo tri milijone evrov na sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.