Šport > Nogomet
15 ogledov

BBC: Fàbregas se vrača domov

Cesc Fabregas Žurnal24 main
Saga o vrnitvi Cesca Fàbregasa iz Arsenala v rodno Barcelono naj bi le dobila srečen konec, piše britanski BBC. Katalonci naj bi topničarjem za izgubljenega sina odšteli 40 milijonov evrov odškodnine.

Prestop oziroma povratek Cesca Fàbregasa v Barcelono še ni uradno potrjen, a po pisanju BBC-ja so se Katalonci in Londončani le uspeli dogovoriti. Barça naj bi topničarjem za Fàbregasa plačala 34 milijonov evrov, ostalih šest pa v dodatnih obrokih. Arsenal je za svojega kapetana sicer vztrajno zahteval 45 milijonov evrov, na koncu pa pristal na pet milijonov manj. BBC prav tako piše, da bo imel 24-letni igralec sredine igrišča na Nou Campu manjšo plačo kot v Londonu, kar pa ga očitno ne moti.

Spomnimo, da je Fàbregas Barcelono zapustil že kot 16-letni mladenič in se podal v London k Arsenalu. Arsene Wenger mu je kmalu ponudil priložnost v prvi ekipi, ki jo je Fàbregas hitro izkoristil in se do danes razvil v enega od najboljših nogometašev na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.