Šport > Nogomet
35 ogledov

Beckham: "Mourinho je genij"

David Beckham je januarja dres LA Galaxyja zamenjal za dres Arsenala. Žurnal24 main
David Beckham je za Real Madrid igral od leta 2003 do 2007 in v tem času do te mere vzljubil kraljevi klub, da še danes spremlja, kaj se dogaja v Madridu. Becks je prepričan, da so galaktiki na pravi poti.

"Real gradi pravo moštvo in prepričan sem, da bodo v prihajajoči sezoni zelo močni. Razlog za moj optimizem pa ni samo zaradi tistega, kar ima Real na zelenici, temveč tudi trener Jose Mourinho. Portugalec je genij in menim, da Real v naslednji sezoni lahko osvoji vse," pravi Anglež David Beckham, ki se je pred dnevi v dresu Los Angeles Galaxy izkazal z izjemnim zadetkom iz kota. Nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda je pohvalil tudi Cristiana Ronalda: "Pri Realu je treba ceniti veliko stvari. Tako Mourinha kot Cristiana Ronalda, ki je v tem trenutku zagotovo eden najboljših nogometašev na svetu.

Becks se je v Madrid leta 2003 preselil iz Manchester Uniteda in tam ostal do leta 2007, ko ga je pot ponesla v ZDA. Verjetno največjega zvezdnika nogometa v novejši dobi je onkraj luže zvabil Los Angeles Galaxy, katerega član je še danes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.