Šport > Nogomet
12 ogledov

Benitez zvest Liverpoolu

Rafa Benitez trenutno nima preveč razlogov za veselje in nasmeh. FOTO: Reuters Žurnal24 main
Trener Liverpoola Rafael Benitez je zavrnil govorice o njegovi prihodnosti na Anfieldu in dejal, da bo še dolga leta sedel na klopi angleškega velikana.

Po ne ravno najbolj navdušujočih rezultatih v Ligi prvakov so se v Angliji pojavile zgodbe, da vodstvo kluba počasi izgublja potrpljenje s trenerjem Rafaelom Benitezom, ki je leta 2005 Liverpool popeljal na sam evropski nogometni Olimp. Za usluge nekdanjega trenerja Valencie so se zagreli tudi pri munchenskemu Bayernu, kjer prihodnost Ottmarja Hitzfelda ostaja zavita v oblake, vendar pa Španec nima nikakršnih želja po menjavi okolja. "Slišal sem za te govorice in seveda sem počaščen, da je moje ime povezano s takšnim klubom kot je Bayern. Vendarle pa tudi če bi bilo na tem kaj resnice, ponudbe Bayerna ne bi sprejel, ravno tako kot bi ravnal v katerem koli podobnem primeru. V Liverpoolu sem zadovoljen in tukaj imam še veliko načrtov,“ je dejal Benitez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.