Šport > Nogomet
0 ogledov

Bo 200.000 € omehčalo Barcelono?

barcelona mallorca EPA
Španska radijska postaja je nogometnemu klubu FC Barcelona ponudila 200 tisoč evrov poravnave za škodo zavoljo lažnivih trditev lani spomladi o uporabi dopinga v katalonskem kolektivu. Klub še ni odgovoril na ponudbo, od Cadene Cope pa na sodišču zahteva več kot šest milijonov evrov.

Cope je sinoči javno priznal, da je bila informacija, češ da bo madridski Real pri španski nogometni zvezi zahteval ostrejše dopinške teste, saj ima FC Barcelona zdravnike dvomljivega slovesa, neresnična. "Vest ni bila točna, vir je bil nezanesljiv, zato se klubu opravičujemo za nastalo škodo," je radijska postaja zapisala v sporočilu za javnost.

Novembra je vrhovno špansko sodišče obsodilo francoski časnik Le Monde na plačilo 15 tisoč evrov FC Barceloni, ker je v nekem članku povezal klub z razvpitim španskim zdravnikom Eufemaniom Fuentesom, ki je bil vpleten v različne dopinške afere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.