Šport > Nogomet
353 ogledov

Bo neverjetna serija prekinjena?

žoga nogomet Simbolična fotografija.
Na tekmah dodatnih kvalifikacij za SP 2018 je padlo zelo malo zadetkov.

V Evropi bomo v torek zvečer po srečanju med Irsko in Dansko v Dublinu dobili zadnjega udeleženca svetovnega prvenstva v Rusiji.

Poleg štirih evropskih parov se v teh dneh igrata še dva medcelinska obračuna, vsem pa je skupno, da niso bogati z goli. Kar zadnjih šest tekem dodatnih kvalifikacij se je namreč končalo z izidom 0:0.

Giorgio Chiellini Gigi Buffon Kvalifikacije za SP Šport Italijani ponižani. Legenda ima dovolj, dala je odpoved.

V petek se je Honduras v San Pedro Suli z Avstralijo razšel brez golov, enako se je dan kasneje zgodilo na srečanju med Novo Zelandijo in Perujem v Wellingtonu ter na obračunu med Dansko in Irsko v Københavnu.

Brez golov so se končale tudi zadnje tri evropske tekme. Švicarji so v nedeljo v Baslu izločili Severno Irsko (v gosteh so slavili z 0:1), Hrvati pa Grčijo (v Zagrebu so "kockasti" slavili s 4:1). V ponedeljek so Švedi v Milanu užalostili Italijane, potem ko so doma zmagali z 1:0.

V torek se bo na že omenjenem srečanju v Dublinu mreža morala zatresti vsaj enkrat. Če nogometaši ne bodo uspešni v 90 oziroma 120 minutah, bodo sledile odločilne enajstmetrovke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.