Šport > Nogomet
8286 ogledov

Brazilec razkril, kako se Ronaldo in Messi vedeta v slačilnici

ronaldo arthur Profimedia
Brazilski vezist Arthur Melo je član ekskluzivnega kluba igralcev, ki so si delili slačilnico z Ronaldom in Messijem.

Nekdanji nogometaš Barcelone Arthur Melo (2018-2020), ki se je poleti preselil v Torino, se je ob primerjavi Cristiana Ronalda in Lionela Messija postavil na stran aktualnega soigralca. 

"Jaz bi izbral Ronalda. Igrava za isto ekipo. Nisva si tako blizu, da bi me povabil domov na kavo, vendar se lepo razumeva. Cristiano je vedno pripravljen pomagati, če ga soigralci potrebujejo. Trenira kot žival in ne ve, kdaj je čas za počitek. Spodbuja nas, naj damo vse od sebe. Vedno mi svetuje glede prehrane in ničesar ne prepusti naključju," je povedal 24-letni vezist.

messi melo | Avtor: Profimedia Profimedia
Dodal je, da je Ronaldo pri vodenju ekipe verbalno precej aktivnejši od večnega rivala, kar pa ne pomeni, da Argentinec slabo opravlja svojo vlogo.  

"Ronaldo se izraža več od Messija. Dobro se razume z vsemi člani slačilnice. V garderobi je zelo aktiven. Pogovarja se z vsemi igralci. Vsi ima zelo lep odnos. Morda nama je nekoliko v pomoč, da govoriva isti jezik. Vsak posameznik ima svoj pristop k vodenju. Messi to počne z dejanji, čeprav se morda včashi zdi, da temu ni tako. Messi je pravi vodja, to dokazuje vsakič, ko dobi žogo. Ima veliko voljo do zmage. Ni soigralca, ki tega ne bi opazil," je povedal Brazilec.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.