Šport > Nogomet
24 ogledov

Butragueno: Problem je v pristopu

Butragueno Zidane Alma Real Madrid nagrade podelitev EPA
Emilio Butragueno je kot glavna razloga za ogromen zaostanek Madrida za Barcelono po zgolj štirih prvenstvenih krogih navedel pristop igralcev in pomanjkanje sreče.

"Za vrnitev v igro nam je zmanjkalo nekaj sreče, poleg tega pa imamo problem v pristopu k tekmi. Moramo ostati enotni, če zmagujemo, ali izgubljamo," je po porazu v Sevilli (1:0), po katerem je Madrid na razpredelnici La Lige že kar osem točk za Barcelono, povedal Emilio Butragueno, nekdanji zvezdnik in tudi klubski podpredsednik, sedaj pa tehnični direktor "belega baleta".

"Zaostanek za Barcelono je že ogromen, a moramo nadaljevati in gledati naprej. V torek nas čaka pomembna tekma," se je v bližnjo prihodnost usmeril 49-letnik, na Santiago Bernabeu v uvodnem kolu Lige prvakov namreč že v torek prihaja Manchester City, obeta se prava nogometna poslastica.

Realova legenda je na kratko pokomentirala tudi "žalost" Cristiana Ronalda, ki je v preteklih tednih dvignila ogromno prahu. "On je naš ključni igralec, upam da bo še dolgo ostal pri nas. O tem smo se že pogovorili, sedaj se moramo vrniti k ustaljenemu delu," je zaključil Butragueno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.