Šport > Nogomet
1012 ogledov

Čeferin ovrgel govorice

aleksander čeferin Epa
Uefa za zdaj ne načrtuje sprememb.

Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin je sporočil, da Uefa ta čas nima nikakršnih načrtov, da bi finale nogometne lige prvakov, najprestižnejšega evropskega klubskega tekmovanja, odigrali zunaj Evrope.

V ponedeljek je generalni direktor španskega multimedijskega podjetja Mediapro, Jaume Roures, v pogovoru za katalonski radio Catalunya izjavil, da potekajo intenzivni pogovori, da bi finale lige prvakov preselili v New York. Podjetje Mediapro je pomemben akter pri razdeljevanju televizijskih pravic za nogomet v Španiji, poroča nemška tiskovna agencija DPA.

Nedavno so pri španski primera division sporočili, da bodo prvič v zgodovini tekmo prve lige preselili onkraj luže, s podjetjem Relevent so podpisali 15-letno pogodbo. Januarja bosta predvidoma v okviru la lige španski prvak Barcelona in Girona tekmo odigrala v ZDA.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice