Šport > Nogomet
17 ogledov

Cesca Arsenal ne da, ostaja tudi Sneijder?

cesc fabregas civil 2011 Reuters
Arsenal še naprej ostaja neomajen pri ponudbah Barcelone za "izgubljenega sina" Cesca Fàbregasa. Katalonci so zdaj ponudili 29 milijonov evrov plus šest dodatnih milijonov v obliki bonusov, a so jih topničarji znova zavrnili. In kaj je novega o prestopu Wesleyja Sneijderja? Predsednik Interja zdaj zatrjuje, da se z Manchester Unitedom sploh ne pogovarjajo.

Španska Barcelona je na naslov angleškega Arsenala poslala novo ponudbo za španskega reprezentanta Cesca Fàbregasa. Katalonci naj bi ponudili 29 milijonov evrov in še šest dodatnih milijonov v obliki bonusov, topničarji pa so ponudbo znova zavrnili.


Po poročanju Sky Sporta Arsenal zahteva kar 45 milijonov evrov, Angleži pa so Špance zavrnili že dvakrat. Fàbregas naj bi bil tokrat pripravljen plačati še dodatne tri milijone, da bi se lahko preselil v klub, v katerem je naredil svoje prve nogometne korake, vendar za zdaj še ostaja pri Arsenalu.

Inter se ne pogaja za Sneijderja

Predsednik Interja Ernesto Paolillo je izjavil, da se z Manchester Unitedom ne pogovarjajo za prestop Nizozemca Wesleyja Sneijderja, o katerem se že nekaj tednov toliko govori. "Wesley je ključni člen naše ekipe in zato ni nobenih pogajanj zanj." Pa vendarle je dodal: "Samo če bi dobili ponudbo, ki se je nikakor ne zavrne, bi pristali v prestop. A ponavljam: trenutno ni nobenih pohajanj." Sneijder ima pogodbo z Interjem do poletja 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.