Šport > Nogomet
15 ogledov

City Robinha ponuja Valencii

Robinhova prihodnost je negotova. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Najraje bi ostal pri Santosu, a se bom moral pogovoriti z ljudmi iz Manchestra Cityja," pravi brazilski zvezdnik Robinho, ki naj bi ga po poročaju angleških medijev City ponujal španski Valencii.

Pri Santosu pa so prepričani, da lahko 26-letnega mojstra preigravanja še vsaj eno leto zadržijo v svojih vrstah. "Cityju bomo predstavili novo ponudbo in poskušali Robinha zadržati. Finančno smo posel zmožni izpeljati," je povedal predsednik brazilskega kluba Luis Alvaro Ribeiro.

Bil je najdražji
Prestop Robinha iz Reala v Manchester City je leta 2008 stal kar 32,5 milijona funtov, Brazilec pa se v Angliji nikakor ni znašel. V prvi sezoni je dobro igral le na domačih tekmah, po odhodu Marka Hughesa pa je pod vodstvom Roberta Mancinija izgubil mesto v udarni zasedbi.

"Zasluži še eno priložnost"
Podporo Robinhu pa je ponudil vratar Cityja Shay Given. "Ne vem sicer, kakšen je njegov trenutni položaj, a ima za seboj odlično svetovno prvenstvo," je dejal irski reprezentančni čuvaj mreže. "Še vedno je igralec tega kluba. Ljudje pozabljajo, da je imel lani veliko težav s poškodbami. V Južnoafriški republiki je dokazal, kako dober nogometaš je. Zasluži si še eno priložnost, da to dokaže tudi v Angliji," je prepričan Given.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.