Šport > Nogomet
4 ogledov

Cristiano pomiril navijače: "Moja prihodnost je Real Madrid"

Ronaldo Šajk Shayk zlata žoga podelitev nagrada Zürich prireditev EPA
Cristiano Ronaldo je bil v petek v Monte Carlu, kjer je pomiril navijače madridskega Reala.

Potem, ko se je Cristiano Ronaldo še v sredo nahajal v Singapurju, kjer je spregovoril o svoji večni ljubezni do Manchester Uniteda, je bil dva dni kasneje že na Azurni obali. Točneje v monaški kneževini. Tam je Portugalec jasno povedal, da se tudi v prihodnje vidi v dresu madridskega Reala.

"Moja prihodnost je Real Madrid. Moji cilji za naslednjo sezono so zmaga v La Ligi, zmaga v Ligi prvakov in uvrstitev na svetovno prvenstvo v Braziliji s portugalsko reprezentanco," je uvodoma v pogovoru za francosko TV5 dvome okrog svoje klubske pripadnosti ovrgel "La Machina".

"Hodim na plažo in igram tenis"

Cristiano je bil na humanitarni prireditvi v Monte Carlu kot ambasador družbe Jacob & Co, z mislimi pa je še vedno predvsem na oddihu med dvema zahtevnima sezonama.

"To ni idealen dan za pogovor o moji prihodnosti, morali bi govoriti o tem dobrodelnem dogodku in o dopustu. Glede moje prihodnosti vam bo vse jasno že zelo kmalu. Sedaj se posvečam počitku po naporni desetmesečni sezoni. Preživljam čas s prijatelji in družino ter z mojim sinom. Malce skušam skrbeti zase, hodim na plažo in malce igram tenis," je bil z nasmeškom na obrazu glede svojih poletnih aktivnosti precej bolj zgovoren Cristiano, kot pa glede nogometnih tem.

V Monako le na počitnice

Na koncu so lokalni mediji Portugalca tudi pobarali, ali obstaja možnost, da bi prestopil v AS Monaco, ki se je v zadnjih mesecih močno okrepil.

"Sem bom prišel le med dopustom. Sicer pa Monacu želim vse najboljše. To je velik klub, ki ima fantastičnega lastnika," je zaključil Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.