Šport > Nogomet
15 ogledov

Damir Rob nov trener Nafte

Kako se bo odrezala Nafta v prihodnji sezoni? Žurnal24 main
Damir Rob je novi trener nogometašev Nafte. Z moštvom iz Lendave, ki ga bo tako vodil že četrti strateg v letošnji sezoni, je Rob podpisal dolgoročno pogodbo. Debi v soboto proti Primorju.

Potem ko se je vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Nafte razšlo še s tretjim trenerjem v letošnji sezoni, so Lendavčani že imenovali novega trenerja članske vrste. To je Damir Rob, ki je na tem mestu zamenjal Nenada Gračana, pred tem pa sta to funkcijo v letošnji sezoni opravljala še Milko Đurovski in Nebojša Vučičević. Rob, tudi sam nekdanji nogometaš lendavskega kluba, je v preteklosti že opravljal delo prvega trenerja in bil vodja lendavske šole nogometa. Rob prav tako uspešno vodi slovenski reprezentanci do 16 in do 17 let. S slednjo se je prebil do drugega krogaa kvalifikacij za evropsko prvenstvo, od katerega ga je delil le en sam zadetek za zmago proti Škotski.

Vodstvo Nafte je Damirjem Robom podpisalo pogodbo za daljše obdobje, na klopi pa bo Naftaše vodil že na sobotni prvenstveni tekmi, ko se bodo Lendavčani doma pomerili proti ajdovskem Primorju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.