Šport > Nogomet
527 ogledov

Danskega nogometnega reprezentanta ustrelili s šibrovko

Nicki Bille Nielsen Epa
Danski nogometaš Nicki Bille Nielsen je fizično obračunal s trojico vlomilcev ter bil pri tem ustreljen s šibrovko v roko. Nogometaš po samem čudežu ni v življenjski nevarnosti.

Nekdanji danski nogometni reprezentant Nicki Bille Nielsen je bil ranjen v roko, potem ko ga je s šibrovko ustrelil eden izmed treh vlomilcev v njegovi hiši v Kopenhagenu.

Nielsen naj bi bil ustreljen nadlahtnico ter se lahko zgolj (božičnemu) čudežu zahvali, da ni v smrtni nevarnosti. Policija primer obravnava kot poizkus umora. Dva izmed vlomilcev naj bi bila po poročanju danskih medijev že prijeta, medtem ko je eden še vedno na begu.

Nicki Bille Nielsen | Avtor: Epa Epa

Bille Nielsen je sicer nekdanji napadalec Villarreala, Elchea, Raya Vallecana, Rosenborga, Eviana, Lecha iz Poznana, Esbjerga in Panionisa, trenutno pa je brez kluba, saj so ga v oktobru odpustili pri Lyngbyju zaradi kršitve zakona, ko je celo pristal v zaporu.

V zaporu je preživel več kot mesec dni, saj so ga optožili napada na soprogo, katero naj bi poizkušal celo zadaviti. Sicer pa je Nielsen znan po številnih incidentih izven nogometnih igrišč. V času ko je še igral za Rosenborg je bil celo zaprt zaradi napada na policaja, katerega je resneje poškodoval, pogosti pa so bili tudi fizični napadi na njegove življenske sopotnice. Večkrat je bil tudi ujet pri posedovanju kokaina.

Za dansko reprezentanco je zbral tri nastope, enkrat pa se je tudi vpisal med strelce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.