Šport > Nogomet
25 ogledov

De Rossi in Balotelli "visita" za Stožice

Balotelli kljub velikim količinam denarja ostaja "kralj ulice" ... (Foto: EPA) Žurnal24 main
Italijanska nogometna reprezentanca bo v petek v Stožicah, če se bo selektor Cesare Prandelli držal svojega kodeksa, morda nastopila brez Danieleja De Rossija in Maria Balotellija.

Ob imenih Danieleja De Rossija in Maria Balotellija se pojavlja dvom glede njune gotovo uvrstitve na italijanski reprezentančni seznam. De Rossija je v Ligi prvakov doletela kazen treh tekem zaradi udarca v obraz Šahtarjevega Darija Srne.

 

Ansa.it poroča, da naj bi bila kazen zadosten razlog, da ga selektor Italije – ta bo tekmo s Slovenijo igrala 25. 3. – ne bo dodal na seznam, ki ga bo objavil v nedeljo. Prandelli je namreč pripravil etični kodeks, po katerem v reprezentanci niso dobrodošli nogometaši z neprimernim obnašanjem. Podoben tič je tudi Mario Balotelli, ki je bil na tekmi Evropske lige med Manchester Cityjem in kijevskim Dinamom izključen zaradi nevarnega posredovanja s podplatom v prsi Gorana Popova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.