Šport > Nogomet
9 ogledov

Dekletu pripravil test o Arsenalu

Podolski Anderlecht Arsenal Liga prvakov EPA
Navijač londonskega velikana je svojemu dekletu pripravil test, s katerim je preveril, kako dobro pozna njegov najljubši klub. Dekle se je odrezalo z odliko.

Uporabnica saskiaisabxlla je postala zvezda družabnega omrežja Twitter, potem ko je na svojem profilu objavila rezultate testa o nogometnemu klubu Arsenal, ki ga je zanjo pripravil njen fant.

Dekle je z odličnim znanjem o zgodovini, igralcih in opremi londonskega kluba izkazala naklonjenost svojemu izbrancu, ki je bil z rezultati več kot zadovoljen. ''Bravo Saskia. Ne bom te zapustil. Srečo imaš,'' je zapisal na test. Saskia je rezultate izpita, na katerem je prejela 87% in najvišjo možno oceno, objavila na družabnem omrežju. Objava je požela ogromno zanimanja, s tem pa so se na udaru znašla tudi druga dekleta zagrizenih navijačev, ki so prav tako želeli preveriti znanje svojih boljših polovic.

Kmalu so se na spletu pojavili tudi izpiti o New England Patriots, ki ga je reševal fant, AS Romi in Real Madridu. Dekle navijača španskega velikana je svojemu izpitu pripisala: ''Moj bog, ustvarila si pošast. Danes sem dobila svojega o Real Madridu.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.