Šport > Nogomet
15 ogledov

Diego se vrača v Nemčijo

Diego pri Juventusu ni preživljal najlepših dni v svoji karieri. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po neuspešni epizodi pri Juventusu se Brazilec Diego vrača v Nemčijo k Wolfsburgu. Argentinec Javier Mascherano iz Liverpoola na poti v Barcelono.

Nemški nogometni prvoligaš Wolfsburg je na svoji spletni strani tudi uradno potrdil prestop Brazilca Diega iz torinskega Juventusa. Diego je v četrtek pozno zvečer z nekdanjim nemškim prvakom podpisal štiriletno pogodbo, ki se bo iztekla 30. junija 2014. Diego, ki je v Nemčiji že igral – član Werderja je bil med letoma 2006 in 2009 –, naj bi po poročanju nekaterih medijev na leto zaslužil šest milijonov evrov, Wolfsburg pa je Juventusu, pri katerem se brazilski vezist ni izkazal, plačal 15 milijonov evrov odškodnine.

Mascherano v Barço
Španski nogometni velikan Barcelona je na svoji spletni strani sporočil, da je dosegel dogovor o prestopu argentinskega reprezentančnega vezista Javierja Mascherana iz Liverpoola. Borbeni Argentinec naj bi po zdravniškem pregledu s Katalonci podpisal štiriletno pogodbo. Finančne podrobnosti prestopa niso znane, toda v prejšnjih dneh so mediji pisali, da naj bi morala Barcelona za Mascherana odšteti kar 30,5 milijona evrov odškodnine. Dogovor o prestopu so že potrdili tudi pri Liverpoolu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.