Šport > Nogomet
755 ogledov

Donnarumma se je ujel v Realovo past

Carlo Ancelotti Epa
Z napako vratarja PSG-ja se je začel veliki povratek Real Madrida.

Real Madrid je na povratni tekmi osmine finala lige prvakov po preobratu premagal Paris Saint-Germain (3:1) in se s skupnim izidom 3:2 uvrstil med najboljših osem ekip. Ključni trenutek tekme se je zgodil v 61. minuti, ko je Karim Benzema po napaki gostujočega vratarja Gianluigija Donnarumme dosegel prvega od skupno treh zadetkov.

Nasser El-Khelaifi Uefa že preiskuje Šport Škandal v Ligi prvakov: lastnik PSG-a vdrl v garderobo ter napadel sodnike

Gianluigi Donnarumma | Avtor: Epa Epa

Kot je v analizi tekme poudaril trener belega baleta Carlo Ancelotti, pa akcija, s katero so Madridčani po dobri uri igre prišli do izenačenja, ni bila nobeno naključje.

Italijanski nogometni strokovnjak je namreč v iskanju prave strategije stavil na tehnične pomanjkljivosti vatarja PSG-ja in s tem več kot očitno zadel žebljico na glavico.

žiga mreža zadetek | Avtor: Epa Epa

"To je poseben večer, saj smo zmagali zelo težko in zapleteno tekmo, ki je postala še bolj zapletena z golom Kyliana Mbappeja," je povedal Ancelotti in dodal: "Težko smo prihajali do žoge, toda z visokim presingom, ki smo ga preizkušali na treningu, smo prišli do gola in to je povsem spremenilo potek tekme. Navijači so nam dali krila in začeli smo ustvarjati več priložnosti. To je bil spektakularen večer. Zelo smo zadovoljni."

PSG Krivita drug drugega Šport Zvezdnika PSG-a želela fizično obračunati, ločili so ju šele soigralci
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.