Šport > Nogomet
18 ogledov

"Fabregas zagotovo pride v Barço"

Xavi (levo) in Fabregas (desno) utegneta v prihodnosti skupaj zaigrati tudi v kl Žurnal24 main
Eden najboljših nogometašev sredine igrišča in član Barcelone Xavi je prepričan, da se bo kapetan Arsenala Cesc Fabregas naslednjo sezono zagotovo vrnil v domačo Katalonijo.

Cesca Fabregasa in Barcelono mediji in navijači povezujejo že dalj časa. Otrok katalonskega velikana je že večkrat izjavil, da se nekoč želi vrniti v Barcelono in enkrat obleči dres dvakratnih evropskih prvakov. Po koncu letošnje sezone so govorice o prestopu kapetana Arsenala v aktualnega španskega prvaka znova postale glasnejše. Najbrž pred koncem svetovnega prvaka v Južnoafriški republiki ta zgodba še ne bo dočakala svojega konca. Očitno pa vezist Barçe Xavi že ve, kako se bo zaključila. "Prepričan sem v to. Pred dvema letoma sem Cescu rekel, da bo končal v Barceloni. Zdaj pa sem še bolj prepričan v takšen razplet,“ je dejal Xavi. Njegove besede so še podkrepili angleški mediji, ki trdijo, da je trener Arsenala, Francoz Arsene Wenger, že začel iskati zamenjavo za Fabregasa. Našel naj bi jo v prvem zvezdniku Bordeauxa Yoannu Gourcuffu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.