Šport > Nogomet
18 ogledov

Fabregasa smo dobili pod ceno

Fabregas barcelona predstavitev EPA
Podpredsednik ponosa Katalonije Josep Maria Bartomeu je navdušen, da so v klubu uspeli pripeljati oziroma vrniti "izgubljenega sina" Cesca Fabregasa, ki naj bi ga iz Arsenala pripeljali za veliko manj, kot je dejansko vreden.

"S tem, ko smo Cesca pripeljali v Barcelono, smo naredili odličen posel. Dobili smo ga zelo poceni. Njegova vrednost v normalnih okoliščinah ne more biti samo 29 milijonov evrov. Pomagalo je to, da je Arsenalu dal vedeti, da želi igrati samo v Barceloni," je dejal podpredsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. Nekdanji kapetan Arsenala in otrok Barçe, Cesc Fabregas, se je v Katalonijo za 29 milijonov evrov vrnil med letošnjim poletnim prestopnim rokom, čeprav so topničarji na začetku zahtevali dvakrat več denarja. "Njegova realna vrednost je tista, ki so jo topničarji zahtevali na začetku. Moje mnenje je, da bi njegova cena morala biti 60 milijonov evrov," je še dejal Bartomeu in razkril nekaj dodatnih podrobnosti okoli prestopa Fabregasa: "To je podobno partiji pokra. V idealnem primeru nič ne bi smelo priti v javnost, a je to težko narediti. Predpostavljam, da nam je v primeru Fabregasa pomagalo to, da smo že takoj povedali, da ne nameravamo zapraviti več kot 45 milijonov evrov. Vsi so takoj vedeli, da od nas ne morejo zahtevati čudežne številke."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.