Šport > Nogomet
24 ogledov

Forlan jo je pustil tik pred poroko

Diego Forlan, Zaira Nara EPA
Diego Forlan. Slabi nogometni sezoni urugvajskega napadalca Atlética iz Madrida je sedaj sledila še odpoved poroke z dolgoletno partnerko Zairo Naro. Poroka bi morala biti 29. julija letos.

Diego in Zaira sta se razšla dober mesec dni pred načrtovano poroko, po besedah Forlanovih prijateljev pa naj bi razlog za prekinitev zveze to, da Diego Zaire ne ljubi več. "Zairo sem pustil zato, ker je ne ljubim več,'' naj bi Diego povedal svojim prijateljem, poroča argentinska revija Gente.

Novico o prekinitvi zveze je sicer Zaira objavila kar preko svojega Twitterja, zraven pa pripisala še: ''Vse, kar vam sedaj lahko rečem, je to, da še sreča, da se nisva poročila.'' Kot poroča spletni portal elargentino.com, naj bi Diego od Zaire zahteval tudi podpis predporočne pogodbe, na kar pa je Zaira brez težav pristala, saj se je bila pripravljena odreči vsemu. Očitno zaman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.