Šport > Nogomet
225 ogledov

Francozi razkrili točen datum, kdaj se nadaljuje Liga prvakov!

Lyon : Juventus Profimedia
Prva tekma Lige prvakov po prekinitvi zaradi koronavirusa se bo odigrala v Torinu.

Po poročanju francoskega medija RMC Sport naj bi se Liga prvakov na spored vrnila 8. avgusta, ko se bosta v Torinu pomerila Juventus in Lyon, ko bo francoski velikan branil prednost 1:0 s prve tekme.

Sicer informacija še ni uradno potrjena, toda RMC Sport poroča, da se je vodstvo Uefe na čelu s predsednikom Slovencem Aleksandrom Čeferinom v sredo sestalo preko videokonference, na kateri so sklenili, kdaj se aktualna sezona nadaljuje.

aleksander čeferin | Avtor: Epa Epa

Nadaljevanje tekmovanja bi tako morala odpreti Juventus in Lyon, a je potrebno počakati še na "zeleno luč" s strani italijanske vlade.

Uefa naj bi na sestanku tudi izpopolnila koledar Lige prvakov, po katerem nas bo veliko finale pričakalo v začteku septembra. Na sporedu bodo najprej seveda še vsi preostali obračuni osmine finala, ko se bodo poleg omenjenega para spopadli še Bayern in Chelsea, kjer Bavarci držijo veliko prednost 3:0 z gostovanja v Londonu, Manchester City in Real Madrid, kjer bo Kraljevski klub lovil zaostanek 2:1 z domače tekme, ter Barcelona in Napoli. Tekma v Italiji se končala z rezultatom 1:1.

Uefa naj bi na sestanku še potrdila, da je zadnji rok za dokončanje državnih nogometnih prvenstev 3. avgust.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.