Šport > Nogomet
24 ogledov

Handanović: "Dobro, da ni Di Nataleja"

Samir Handanović še ne ve, kje bo igral v prihodnji sezoni. (Foto: Nik Rovan) Nik Rovan
Samir Handanović italijanske nogometaše izvrstno pozna, a tudi oni njega. "Naboj ni večji, vsakakor pa ni enaka tekma kot proti drugim nasprotnikom," pred petkovo kvalifikacijsko tekmo (20:45) pravi Sarma.

"Zame so vsi v reprezentanci znani, vse igralce dobro poznam. Italijane vedno krasi discipliniranost in kolektiv. Na ta način so najmočnejši. Znajo igrati na rezultat. Zagotovo bodo našo igro dobro preučili in točno vedeli, zakaj bodo prišli," je novinarjem pred srečanjem z Italijo povedal Samir Handanović, ki že od leta 2004 brani na "škornju".

"Naboj zato ni večji, vsakakor pa ni enaka tekma kot proti drugim nasprotnikom. Kar zadeva naboj, pa moraš biti na vsaki tekmi pravi. Če nisi, ne prideš nikamor," kot ponavadi s prav visokoletečimi izjavami ni postregel

Ljubljančan, ki je v Udineseju nepremagan že kar 570 minut, Videmčani pa so na visokem četrtem mestu Serie A. "Če nimaš prave ekipe, ne more biti vratar nič kaj boljši," si čezmernih zaslug ne pripisuje Sarma.

Hit z Udinesejem je tudi Antonio Di Natale, prvi strelec lige, ki pa ga ni na seznamu Cesareja Prandellija. "Lahko smo veseli, da ni Di Nataleja. Bolje za nas. Pred tekmo mi je sam dejal to, saj bi mi moral dati gol in da imam srečo," se je nasmehnil prvi slovenski vratar: "Odločili bosta večja želja po zmagi in disciplina. Kakovost je na obeh straneh."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.