Šport > Nogomet
24 ogledov

Hat-trick Ronalda in Lewandowskega

cristiano ronaldo EPA
Portugalska in Poljska sta v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 prišli do novih zmag. Portugalci so s 3:2 slavili v Armeniji, Poljska pa je doma s 4:0 odpravila Gruzijo. Otoški derbi med Irsko in Škotsko se je končal 1:1.

Portugalci so po zaslugi treh zadetkov Cristiana Ronalda prišli do težke zmage v Erevanu, potem ko so domači povedli v 14. minuti po prostem strelu Marcosa s 35 metrov. Favorizirani Portugalci so zadnje pol ure igrali brez izključenega Tiaga, a Armencem tega ni uspelo unovčiti.

Tako kot Ronaldo je tri gole prispeval tudi Robert Lewandowski, ki je k zmagi Poljske v skupini I prispeval zadetke v 89., 92. in 93. minuti. Irci in Škoti so se razšli z 1:1. Poljska tako še naprej vodi in bo tudi po današnji tekmi med Gibraltarjem in Nemčijo. V skupini F pa so Madžari v gosteh z 1:0 odpravili Finsko, zadel je Zoltan Stieber.

Več o kvalifikacijskih tekmah za Euro 2016 si prebertie na Goal.com/si/.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.