Šport > Nogomet
18 ogledov

Henry: Adebayor nima 'klase'!

Henry in Adebyor sta pri Arsenalu tvorila udarni napadalni dvojec, preden se je Žurnal24 main
Napadalec Manchestra Cityja Emmanuel Adebayor je s svojimi izpadi na tekmi proti Arsenalu razjezil tudi svojega nekdanjega soigralca in kapetana Thierryja Henryja. "Nima klase," pravi Francoz.
 
 

Ni važno, kakšna čustva so prevevala Adebayorja - lahko bi si pridobil veliko spoštovanja, če gola ne bi proslavljal.

Emmanuel Adebayor

 
Napadalca Toga in novega ljubljenca navijačev Manchestra Cityja Emmanuela Adebayorja pri Arsenalu nikoli niso stoodstotno sprejeli. Proti koncu njegove odisejade v dresu topničarjev je zaradi domnevnega pomanjkanja borbenosti s tribun prejel prenekateri žvižg in psovko. Kot da navijačev Arsenala ne bi dovolj razjezil s svojim odhodom in izjavami je nato še proslavljal pred njihovim nosom in skorajda oslepil Robina van Persieja. Njegovemu ravnanju se je zdaj začudil tudi Thierry Henry, še nedolgo nazaj njegov soigralec:

"Navijači pri Arsenalu so bili izjemni. Vedno so bili in vedno bodo moja družina. Nikoli nisem videl, da bi se grdo obnašali, tako da je njihova reakcija pokazala kako jezni in razburjeni so bili. Ni važno, kakšna čustva so prevevala Adebayorja - lahko bi si pridobil veliko spoštovanja, če gola ne bi proslavljal," je za Sunday Mirror dejal napadalec Barcelone. "Tako bi res pokazal pravo 'klaso', kar je v bistvu, če smo pošteni, pogosto primer pri večini igralcev, ki zadanejo proti svojim nekdanjim klubom. Res ne razumem, zakaj tega ni storil."

Adebayorja je, podobno kot Henryja, iz relativno neznanega igralca v napadalca svetovnega kova spremenil francoski "strokovnjak za mladce" Arsene Wenger. Henry meni, da je "Ade" s svojim ravnanjem ravnal nespoštljivo tudi do njega: "Arsene veliko investira vate, ko v tebi prepozna talent in mislim, da Adebayorju ne bi škodilo, če bi njemu, klubu in navijačem pokazal nekaj spoštovanja."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.