Šport > Nogomet
27 ogledov

Hobotnica Paul dobila dres Xavija

Xavi Hernandez
1/5
Žurnal24 main
Po tem, ko je pravilno napovedal(a) vse rezultate nemške reprezentance na preteklem SP, poleg tega pa tudi izid finala, je Paul odšel v "stavniški" pokoj. Španci nanj nočejo pozabiti.

Prikupna hobotnica Paul še kar nima miru. Tako imenovana hobotnica jasnovidka je v Oberhausnu tokrat dobila, ali dobil, dres španske reprezentance in bronasti kipec z lastno podobo. V akvariju Sea Life je bil tudi župan španskega mesta Carballino, ki ga je s plaketo razglasil za "najljubšega prijatelja mesta".

Hobotnica je postala pravi hit na pravkar končanem SP, potem ko je pravilno napovedala izide vseh šestih tekem nemške reprezentance, ki so vključevale tudi poraz proti Srbiji v predtekmovanju in polfinalni potop proti Španiji. Paul je poleg tekme za tretje mesto, kjer je Elf nato premagal Urugvaj, kasneje zadel tudi svetovnega prvaka, saj je po školjko namesto v nizozemskega odšel v španski zabojnik. In ni se zmotil ... V GALERIJI SI POGLEJTE, KAKO JE PAUL DANES DOBIL DRES ŠPANSKE REPREZENTANCE

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.