Šport > Nogomet
839 ogledov

Reprezentantu se je življenje v hipu obrnilo na glavo

Reševalni pas/Twitter
V trčenju dveh avtobusov se je huje poškodoval bolgarski reprezentant Todor Nedelev.

Bolgarska nogometna reprezentanca je na predvečer tekme v Tbilisiju, kjer jo v nedeljo čaka obračun lige narodov z Gruzijo, doživela hudo prometno nesrečo, v kateri jo je grdo skupil 29-letni napadalni vezist Todor Nedelev.

Bolgarske nogometaše sta z letališča v gruzijski prestolnici odpeljala dva avtobusa, med potjo do hotela pa je eden izmed voznikov zaradi prevelike hitrosti ter spolzkega cestišča izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtobus pred njim.

V trčenju se je huje poškodoval Nedelev, član bolgarskega Botev Plovdiva, ki so ga s prizorišča nesreče odpeljali v bolnišnico. Po za zdaj neuradnih podatkih naj bi utrpel počeno lobanjo, zaradi česar je ponoči prestal nujno operacijo. Po navedbah bolgarskih medijev 29-letnik ni v življenjski nevarnosti. Na opazovanju naj bi ostal vsaj še nekaj dni, ob njem je tudi reprezentančni zdravnik Biser Bochev.

Nedelev je sedel v zadnjem delu prednjega avtobusa, kamor je trčilo vozilo za njim.

Z izjemo Nedeleva so jo vsi bolgarski nogometaši in člani strokovnega štaba odnesli brez poškodb. Dogodek je trenutno v fazi policijske preiskave.

Po nesreči so Bolgari pot proti hotelu nadaljevali v spremstvu mož v modrem. Preložitev tekme z Gruzijo za zdaj ni predvidena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.