Šport > Nogomet
5980 ogledov

Zlatan šokiral z razkritjem novega kluba! Gledalci Serie A bodo razočarani...

zlatan ibrahimović Epa
Zlatan Ibrahimović naj bi preko socialnega omrežja dokončno razblinil vse dvome. Vrača se na Švedsko, a ne k svojem Malmöju.

Vprašanje, kje bo veliki Zlatan Ibrahimović nadaljeval svojo kariero, je postalo ena največjih sag letošnje zime.

zlatan ibrahimović Evropski velikan Šport Ibrahimović ima na mizi ponudbo, a le pod določenim pogojem

Šved je kar nekajkrat ponudil namige o svojem novem klubu, toda vsi so se izkazali za navadno šalo. Toda najnovejši namig so nogometne množice vzele še kako resno (če ta beseda pri njem sploh obstaja).

Ibra je namreč na svojem Instagram profilu objavil kratki video, na katerem se na zelem dresu švedskega Hammarbyja izpiše njegov priimek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Glede situacije in prihoda Ibrahimovića se je oglasil tudi sam klub.

"Ibrahimović trenutno ni z nami in to je vse, kar mislimo povedati o tej temi. Če postane naš igralec, oziroma podpiše z nami pogodbo, bomo to objavili na svoji spletni strani," je izjavil PR kluba Axel Pershagen.

zlatan ibrahimović V svojem slogu Šport Ibrahimović na piker način začinil slovo od MLS

Če bi Zlatan oblekel dres Hammarbyja, kluba ki je sezono končal na tretjem mestu v švedskem prvenstvu, bi to zagotovo bil velik šok za vse, saj je Ibrahimovićev otroški klub Malmö edini švedski klub, s katerim se je kdajkoli povezovala njegova vrnitev na sever Evrope.

Res pa je, da je Hammarby pred začetkom sezone prodal svojega najboljšega strelca Muamerja Tankovića v Genovo in aktivno išče njegovo zamenjavo. Ali so jo našli v obliki legendarnega napadalca?

Zlatan Ibrahimović Zadnjič v ZDA? Šport Ibrahimović z vulgarno gesto z zelenice Zlatan Ibrahimović kip Malmö Foto Šport "V New Yorku kip svobode, na Švedskem kip Zlatana" Nista v sorodu Šport Neverjetna podobnost: vsi so mislili, da je Ibrahimović
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice