Šport > Nogomet
15 ogledov

Igral stave, zdaj poskušal še oropati žensko

Cadu Kim Dong-Hyun Dong Hyun Boavista Braga Portugalska liga prvenstvo EPA
Nekdanji južnokorejski nogometni reprezentant Kim Dong-Hyun je zabredel v velike težave. Potem ko ga je domača zveza zaradi sodelovanja v prirejanju izidov kaznovala z dosmrtno prepovedjo igranja nogometa, se je v obupu zatekel k še hujšim kriminalnim dejanjem. Policija ga je aretirala, ker je poskušal ugrabiti in oropati neko žensko.

Osemindvajsetletnik se je s svojim kolegom, prav tako nekdanjim profesionalnim športnikom (bejzbol), brez privoljenja voznice usedel v njen mercedes, kjer sta ji grozila z nožem in jo poskušala prisiliti, da ju odpelje do bankomata in jima izroči denar. A pogumni ženski je uspelo pobegniti in poklicati policijo.

Kim Dong-Hyun je eden od desetih nogometašev, ki je zaradi prirejanja izidov dobil prepoved ukvarjanja z nogometom. Pred tem je igral za nekaj južnokorejskih klubov in v Evropi tudi za portugalsko Brago in ruski Rubin iz Kazana. Za reprezentanco je v šestih tekmah dosegel en gol. Po kazni si je, kot pravi policija, sposodil 85 tisoč dolarjev, da bi začel s podjetniškim poslom, a mu je ta hitro propadel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.