Šport > Nogomet
26 ogledov

Inter je s Sarmo dobil vratarja za deset let

Samir Handanović Inter Koper Saša Despot
Agent slovenskega reprezentančnega kapetana Samirja Handanovića, Federico Pastorello, je prepričan, da je Inter z nakupom najboljšega slovenskega vratarja zadel v polno.

"S Samirjem je Inter dobil vratarja za deset let," je bil Federico Pastorello v pogovoru za Tuttomercatoweb poln hvale na račun svojega varovanca Samirja Handanovića. Sarma je v letošnjem poletnem prestopnem roku po več uspešnih letih v vratih Udineseja za 11 milijonov evrov prestopil v Inter, ki je po mnenju Pastorella v njem dobil enega najboljših vratarjev na svetu. "Mislim, da je Samir med dvema, morda tremi najboljšimi vratarji na svetu," je prepričan Pastorello.

Zgodba Handanovića v svetovni prestolnici mode se je sicer začela z napako, saj je moral slovenski reprezentančni kapetan po le nekaj prijateljskih obračunih na operacijo poškodovanega kolena. Poškodba pa ni prizadela le črno-modrih, temveč tudi slovensko reprezentanco, ki je kvalifikacije za svetovno prvenstvo v Braziliji začela brez največjega zvezdnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.