Šport > Nogomet
10361 ogledov

Izvedel, da ne bo v prvi postavi in šokiral soigralce

Cristiano Ronaldo Man Utd Epa
Cristiano Ronaldo odpotoval v domovino.

Portugalski velezvezdnik Cristiano Ronaldo se je znova znašel v središču pozornosti angleških medijev po novem visokem porazu Manchester Uniteda, rdeči vragi so na mestnem derbiju z 1:4 izgubili proti Cityju. Ronaldo sicer pred dvobojem ni bil niti na seznamu igralcev za tekmo.

Portugalec je dan pred tekmo izvedel, da ne bo v prvi postavi. Načrt trenerja Ralf Ragnick je bil po pisanju The Suna takšen, da bi Ronaldo vstopil v igro, ko bi bili tekmeci že nekoliko utrujeni, največji zvezdnik Uniteda pa naj bi s svežino tako prinesel razliko v korist svojega moštva.

A načrt Ronaldu ni bil všeč. The Sun je tako zapisal, da je takoj po razkritju trenerjevega plana začel tožiti zaradi poškodbe. To je bil tudi razlog, da se ni znašel v kadru.

Še pred derbijem je nato odpotoval na Portugalsko. O tem ni obvestil soigralcev, ki so bili po poročanju angleških medijev šokirani, ko so izvedeli za njegovo potezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice