Šport > Nogomet
14746 ogledov

Javila se je ženska, ki je dala hrano sestradanemu Ronaldu

cristiano ronaldo Epa
Javila se je prva od treh uslužbenk McDonaldsa, ki so pred leti večkrat nahranile lačnega Cristiana Ronalda.

Petkratni dobitnik zlate žoge Cristiano Ronaldo je v intervjuju s Piersom Morganom razkril, kako je s prijatelji večkrat prosil za ostanke hrane na zadnjih vratih McDonaldsa v Lizboni, kjer se je kalil v vrstah Sportinga, potem ko je kot 12-letni deček zapustil rodno Madeiro.

cristiano ronaldo Ne bo odnehal Šport Ronaldo mrzlično išče tri uslužbenke McDonaldsa

"Ko sem bil star 11 ali 12 let, nismo imeli denarja. Živel sem skupaj z drugimi fanti v Lizboni. Družino sem videl vsake tri mesece. To je bilo telo težko obdobje. Pozno zvečer, ob 10.30 ali 11.00, smo postali zelo lačni. Tik ob stadionu je stal McDonalds. Potrkali smo na zadnja vrata in vprašali, če imajo še kaj burgerjev. Tam so bile Edna in še dve dekleti. Bile so neverjetne. Nikoli več jih nisem našel. Tisti McDonalds so že davno zaprli. Če mi bo ta intervju v pomoč pri iskanju, bom zelo srečen. Rad bi jih povabil v Torino ali Lizbono na večerjo. Rad bi se jim vsaj malce oddolžil," je povedal Ronaldo.

Po zaslugi odmevnosti intervjuja, v katerem je 34-letni Portugalec navdušil s svojo iskrenostjo, se mu je zdaj končno nasmehnila sreča. Več kot dve desetletji po njunem zadnjem snidenju se je oglasila ženska, ki trdi, da je ena izmed nekdanjih uslužbenk McDonaldsa.

Paula Leca, danes mama dveh otrok, se Ronalda zelo dobro spominja in bi se, če bo nogometni zvezdnik držal svojo obljubo, z veseljem odzvala njegovemu povabilu na večerjo.

 | Avtor: Instagram Instagram

"Fantje so prišli do restavracije in če smo nam je ostalo kaj hamburgerjev, smo jih s privoljenjem našega šefa lahko razdelile otrokom. Eden izmed njih je bil Cristiano Ronaldo, morda celo najbolj sramežljiv med vsemi. To se je dogajalo skoraj vsak večer. Še vedno mi gre na smeh. Zgodbo sem že povedala sinu, vendar mi ni verjel, saj se mu je zdelo nepredstavljivo, da sem Cristianu Ronaldu izročila hamburger."

"Tudi mož pozna to zgodbo. Včasih me je pobral po službi in tudi on ga je videl. Smešno je razmišljati o stvareh, ki so se zgodile tako dolgo nazaj. Cristiano je pokazal svojo ponižnosti. Zdaj bodo ljudje vedeli, da to ni bila izmišljotina. Če bi me povabil na večerjo, bi se z veseljem odzvala. Najprej bi se mu zahvalila, potem pa bi skupaj obujala spomine na tiste čase," je povedala Paula.

Njen mož je za portugalske medije razkril, da je Paula žal izgubila stik s svojo nekdanjo nadrejeno Edno, katero je v intervjuju poimensko imenoval Ronaldo.

Komentarjev 1
  • Avatar Ebony_Wunderlich
    Ebony_Wunderlich 10:35 21.september 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahk0 sčas0ma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ w­w­w­.W­o­r­k­L­i­n­k­s­3.­C­O­M

Sorodne novice