Šport > Nogomet
708 ogledov

Kar na avtocesti sta se spopadli navijaški skupini, en navijač je umrl

Pretep navijaških skupin Cruzeiro in Palmeiras X
Po podatkih brazilskih medijev je v spopadih dveh nogometnih navijaških skupin na avtocesti v bližini Sao Paula umrl en navijač, še 20 je ranjenih.

Po pisanju O Globa sta se na avtocesti v bližini Sao Paula spopadli navijaški skupini Cruzeira in Palmeirasa, pri čemer so zažgali enega od avtobusov. Eden od navijačev je zaradi hudih opeklin po 70 odstotkih telesa umrl, je po poročanju omenjenega časnika pisalo v poročilu tamkajšnje policije.

Po navedbah policije so se navijači Cruzeira vračali iz Curitibe, kjer je moštvo iz Belo Horizonteja v državnem prvenstvu izgubilo proti Athleticu Paranaenseju (0:3), navijači Palmeirasa pa so se proti Fortalezi razšli brez zmagovalca (2:2).

Obe skupini navijačev sta se na avtocesti srečali v bližini Mairipore, pristaši Cruzeira pa so prestregli enega od avtobusov Palmeirasa ter ga zažgali in razbili stekla na ostalih avtobusih. V izgredih je bilo skupaj poškodovanih 20 navijačev, več drugih so odpeljali na policijsko postajo, še piše dpa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.