Šport > Nogomet
18 ogledov

Katanec in Zavrl molčita, Jošt se izmika

katanec_ai Žurnal24 main
Kvalifikacije za nogometno svetovno prvenstvo 2010. S kom na klopi? S Srečkom Katancem? Prispevek na komercialni televiziji Pop TV je razburkal našo športno javnost. Zaman?

Predstavniki sedme sile smo seveda po novici, da se je predsednik NZS Rudi Zavrl sestal s Srečkom Katancem, izvedli napad na predsednikov mobilni telefon. Vendar je ta zvonil v prazno. Misteriozno izginotje Rudija Zavrla je pojasnil generalni sekretar NZS Dane Jošt. "Predsednik je na poti v tujino, saj je v četrtek delegat v St. Peterburgu in se vrne šele v petek pozno zvečer," pravi Jošt, ki v imenu nogometne zveze ni želel podajati uradne izjave. "O tem ne bi dajal uradne izjave. Predsednik je vedno tisti, ki pred organi nogometne zveze odgovarja na temo selektorja in ima tudi pooblastila, da se glede tega delovnega mesta pogovarja in dogovarja."

Jošt se je izognil kakršnemukoli vedenju o sestanku z že legendarnim nekdanjim selektorjem. "V predsednikovem imenu ne morem dajati izjav, na to temo pa se nisva slišala. Nazadnje sva se videla, ko smo se skupaj vrnili iz Durbana. Potem je on hitro nadaljeval pot v Rusijo."

Tresla se je gora ...
Na NZS torej vse tiho. Kaj pa druga stran? Tudi mobilnik (nekdanjega?) trenerja Makedonije je zvonil v prazno. Iz zaupnih virov pa smo izvedeli, da služba selektorja Slovenije Srečka Katanca ne zanima in da o tej možnosti ni razmišljal. Lahko pa, da bo v prihodnjih dneh sedel na klop kakšne druge evropske reprezentance. Kot kaže, je Srečko Nazionale za naslednji kvalifikacijski ciklus le pobožna želja naše, pa tudi makedonske izbrane vrste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.