Šport > Nogomet
236 ogledov

Kazni za Maribor in Olimpijo

(Maribor - Olimpija) Prva Liga derbi Ljudski vrt Saša Despot
Veliki derbi med vijoličastimi in zelenimi je znova polnil blagajno NZS.

Nogometni klub Maribor bo moral po derbiju 16. kroga državnega prvenstva v Ljudskem vrtu zaradi neprimernega vedenja navijačev v blagajno Nogometne zveze Slovenije prispevati 5500 evrov, je odločil disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj. Poleg vijoličastih so bili po derbiju kaznovani tudi pri ljubljanski Olimpiji, ki bo poslej lažja za 3950 evrov.

Rogelj je Mariboru zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev - na tribunah so prižigali bakle, metali predmete na igralno površino, žaljivo skandirali nasprotni ekipi in njenim navijačem ter tudi sodnikom naložil visoko kazen, pri tem je upošteval tudi predkaznovanost.

Saša Gajser Zlatko Zahović Darko Milanič Odgovor Šport Zahoviću ni uspelo sprovocirati Bišćana

V žep pa bodo morali iz istega razloga - zaradi neprimernega in nešportnega vedenja navijačev, ki so med drugim žaljivo skandirali športnemu direktorju nasprotne ekipe - seči tudi pri zeleno-belih, saj bodo v blagajno NZS prispevali slabih štiri tisoč evrov.

marcos tavares Veliki derbi Šport Po derbiju menjava v vodstvu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice