Šport > Nogomet
45 ogledov

Ko ne veš, kam z denarjem

karim benzema Reuters
Napadalec madridskega Reala je za nakup diamantne žoge v naravni velikosti odštel četrt milijona ameriških dolarjev.

Vrtoglavi zaslužki pogosto vodijo v to, da ljudje kupujejo pregrešno drage, predvsem pa nepotrebne rekvizite, s katerimi lajšajo svoj (pre)napolnjeni bančni račun. Nekaj takšnega si je nedavno privoščil Karim Benzema, ki je samo v letu 2014 zaslužil 17 milijonov evrov.

Nogometaš kraljevega kluba si je v sodelovanju s t.i. ''zvezdniškima zlatarjema'' Daveom Blingom in Willom Da Bossom privoščil nogometno žogo v vrednosti 250.000 dolarjev, ki jo krasi 72.000 obarvanih diamantov. ''Zagotovo tema za začetek pogovora, ko pridejo gosti,'' je povedal Bling.

Draga tema, ni kaj.

Benzema v teh dneh še vedno okreva po poškodbi stegenske mišice, nekateri mediji pa ga še naprej vztrajno povezujejo s selitvijo k Arsenalu, čeprav za to - vsaj za zdaj - ni ustrezne podlage. Francoski reprezentant naj bi kariero nadaljeval v ekipi Rafaela Beníteza, za katero je lani, ko jo je še vodil Carlo Ancelotti, zabil 22 golov na 46 tekmah.

 

@karimbenzema

A photo posted by Dave Bling (@davebling) on Aug 16, 2015 at 8:23am PDT

Komentarjev 1
  • marabunta 14:48 19.avgust 2015.

    res, da je denar njegov in lahko dela z njim kar hoče, bi se pa lahko ozrl okrog sebe in ga porabil za kaj bolj koristnega, pa ni rečeno, da samo zase