Šport > Nogomet
6 ogledov

Laporta: "Ibra ni naprodaj"

Ibrahimović je dal v La Ligi 16 golov, skupno za Barcelono pa 21. (Foto: Reuters Žurnal24 main
Klubska sezona je končana, poletni prestopni rok pa je najbolj dejavno začela Barcelona. Čeprav so podpisali z napadalcem Davidom Villo, Zlatan Ibrahimović ostaja v Kataloniji. Tako zdaj zatrjuje predsednik.

V zadnjih dneh se je veliko govorilo, da nogometni klub Barcelona v Anglijo prodaja Zlatana Ibrahimovića. Govorice so postale še bolj verjetne, ko je v sredo ponos Katalonije podpisal z Davidom Villo. A predsednik kluba Joan Laporta možnost odhoda švedskega reprezentanta zavrača. "Ibra ni naprodaj," zatruje Laporta, ki junija sicer odhaja z mesta vodje Barcelone. "Je zelo koristen igralec in vem, da trenerski štab računa nanj za naslednjo sezono. Podpis pogodbe z Villo na to nima nobenega vpliva." Ibra tako zelo koristen vendarle ni bil, saj je dal v svoji prvi sezoni le 16 golov. To je manj kot njegov predhodnik Samuel Eto'o, predvsem pa manj kot Villa pri Valencii (21) ali njegov soigralec Lionel Messi (34).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.