Šport > Nogomet
10 ogledov

Maldini ob boku Ancelottija

Paolo Maldini je trenutno na dopustu, kjer razmišlja o Chelseajevi ponudbi. Žurnal24 main
Paolu Maldiniju se očitno obeta nova služba, saj si ga ob sebi želi novi Chelseajev trener Carlo Ancelotti. Za Samuela Etto'oja pa je resno zagret Manchester United.

La Gazzetta Dello Sport poroča, da želi Chelsea, ki ga bo v prihodnje vodil Carlo Ancelotti, pod svoje peruti zvabiti nekdanjega legendarnega branilca Milana Paola Maldinija, ki je pred nekaj tedni sklenil svojo bogato kariero. Isti vir navaja, da naj bi se predstavnik lonodnskega kluba in Maldini že sestala ter se pogovorila o Italijanovi morebitni selitvi k modrim. V igri naj bi bili vlogi menedžerja ekipe in pomočnika Carla Ancelottija, že predhodno pa so mediji namigovali o tem, da bi nekdanja Milanova trojka prevzela vodenje nogometne akademije. Maldini je trenutno na počitnicah v Miamiju, kjer bo imel čas in potreben mir, da bo razmislil o svoji prihodnosti.

Alex Ferguson se dobro zaveda, da mora najti nadomestili za Cristiana Ronalda in Carlosa Teveza. Kar nekaj imen je v njegovih mislih, med njimi si najbolj goreče želi Samuela Eto'oja. Napadalec Barcelone ima za sabo odlično sezono, v kateri je zabil kar 34 zadetkov ter Katalonce popeljal do španskega naslova, pokala in, seveda, najpomembnejše trofeje, Lige prvakov. Z Barco ima še leto pogodbe, vendar angleški mediji poročajo, da se utegne zgoditi prodaja, saj po koncu naslednje sezone evropski prvaki z njim ne bi zaslužili nič. Manchester City je pred časom za Eto'oja ponujal slabih 30 milijonov evrov, njihovi mestni tekmeci pa upajo, da bodo posel sklenili za manj cvenka. O tem, koliko, angleški mediji molčijo.

Noge Francka Riberyja so zelo drage. © Reuters

 
Še ena želja Fergusona je Antonio Valencia , član Wigana , za katerega naj bi vragi odšetli slabih 20 milijonov evrov. Nogomet od tu in tam: Uli Höness , direktor Bayerna , je dejal, da bi le "nora" ponudba prepričala Bavarce, da bi prodali Francka Riberyja . Jean-Michel Aulas , predsednik Lyona , pa je oznanil, da bo Karim Benzema ostal v njegovem klubu vsaj do anslednjega poletja. Ampak, saj se še spomnite, tudi Kaka je nadvse vneto zatrjeval, da bo ostal v Milanu, nato pa ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.