Šport > Nogomet
4147 ogledov

Maradonin prijatelj: Želel je umreti

Diego Maradona Profimedia
"Ni mu bilo več do življenja. Fizično in mentalno se je predal."

Diego Maradona je bil danes pokopan v Buenos Airesu, umrl je v 61. letu starosti zaradi komplikacij s plučnim edemom. Oboževalci so se v zadnjih dveh dneh poslavljali od legendarnega nogometaša, še zlasti je bilo čustveno v Argentini in Neaplju. V zvezdnikovi domovini so sicer že začeli s preiskavo o ravnanju zdravstvenih delavcev, saj naj bi rešilna vozila prepočasno priskočila na pomoč.  

"Ljudje govorijo, da bi se lahko njegova smrt preprečila, ampak to je zgodba, ki bi jo lahko prenesli na njegovo celotno življenje. Diego je vedno ostajal sam, ljudje so o njem razmišljali le kot o Maradoni. On je težko prenašal breme slave, bil je občutljiv, negotov," je dejal njegov prijatelj in menedžer Stefano Ceci.

Ta je še dodal: "Ni mu bilo več do življenja. Fizično in mentalno se je predal. Mislim, da se je utrudil in prepustil, da smrt naredi svoje.Želel je umreti. Nikoli ni našel pravega miru zaradi kaosa v družini, a je zdaj vsaj s svojima staršema, ki ju je imel tudi najraje. Zdaj je končno našel svoj mir." 

Komentarjev 1
  • Avatar Ruth_Wright
    Ruth_Wright 11:39 28.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno del0 je preprosto in enostavno, ni mu treba iti v pisarn0 .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice