Šport > Nogomet
10 ogledov

Materazzi spet na igriščih

Marco Materazzi Žurnal24 main
Marco Materazzi, italijanski nogometni reprezentant in član milanskega Interja, se po treh mesecih odsotnosti zaradi poškodbe stegenske mišice vrača na nogometna igrišča.

Za italijanskega prvaka bo Marco Materazzi nastopil na prijateljski tekmi proti Sheffield FC, z dvobojem pa bodo počastili 150. obletnico kluba, ki velja za najstarejšega na svetu.

Inter bo na Otoku gostoval z rezervno ekipo, branilcu Materazziju, ki se je poškodoval 22. avgusta na reprezentančni tekmi proti Madžarski, od takrat pa je zamudil 11 tekem v domačem prvenstvu in tri v Ligi prvakov, pa bo tekma koristila v lovu na boljšo formo.

Sheffield FC se trenutno nahaja v sedmi angleški ligi. Na njihovih tekmah nikoli ni več kot 300 gledalcev in je v veliki senci mestnih rivalov Sheffield Uniteda in Sheffield Wednesdaya. Se pa lahko pohvali s posebnim priznanjem FIFA, ki ga je do zdaj prejel le še Real.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.