Šport > Nogomet
16 ogledov

Messi med mundialom pri Ronaldinhu doma

Ronaldinho Messi Barcelona Atletico Madrid Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Argentinska reprezentanca se bo med nastopanjem na svetovnem prvenstvu v nogometu namestila v klubskih prostorih Atlética Mineira.

Lionel Messi bo tako živel v "hiši" Ronaldinha, poroča barcelonski dnevnik Mundo Deportivo, ki razkriva, da je reprezentanca Argentine za svojo bazo med svetovnim prvenstvom v nogometu izbrala prostore brazilskega prvoligaša Atlética Mineira.

Messi naj bi se skupaj s soigralci že 20 dni pred začetkom junijskega turnirja namestil v Belo Horizonteju, kamor je v jeseni svoje kariere prestopil njegov dobri prijatelj iz Barcelone. Argentinska nogometna zveza (AFA) je sporočila, da bo selektor Alejandro Sabella z reprezentanti v klubskih prostorih Atlética treniral od konca maja dalje.

Aktualni južnoameriški prvaki bodo Messiju in soigralcem v klubskem centru (Cidade do Galo) nudili štiri velika nogometna igrišča, hotel z 20 sobami, restavracijo, lastno kuhinjo, AV prostor, masažni del, bazen, ledene kopeli, ... 

Ronaldinho bi kaj lahko Messija popeljal tudi v lastno domovanje, glede na to, da kljub nekaj dobrim predstavam v zadnjih mesecih nima več realnih možnosti, da bi se od navijačev reprezentance poslovil z nastopom na domačem mundialu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.