Šport > Nogomet
9 ogledov

Mijatović: Capello ni za selektorja

Fabio Capello po mnenju Predraga Mijatovića ni pravi za selektorski stolček. Žurnal24 main
Športni direktor Reala iz Madrida in nekdanji jugoslovanski reprezentant Predrag Mijatović meni, da Fabio Capello ne bi bil pravšnji za mesto selektorja angleške reprezentance.

Športni direktor španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida in nekdanji jugoslovanski reprezentant Predrag Mijatović je v pogovoru za osrednji italijanski športni časnik La Gazzetta dello Sport dejal, da Fabio Capello ne bi bil pravšnji za mesto selektorja angleške reprezentance. "Menim, da Capello ni ustvarjen za selektorski položaj. On je idealen klubski trener, ki rad dela z igralci iz dneva v dan, tega pa v reprezentanci ne bi mogel. Morda me bo demantiral, a svojega mnenja ne bom spremenil," je za milanski športni časnik dejal Črnogorec. Angleški mediji Capella omenjajo kot možnega kandidata za mesto selektorja angleške nogometne reprezentance. Poleg italijanskega strokovnjaka so glavni kandidati še Portugalec Jose Mourinho, Italijan Marcello Lippi, Irec Martin O'Neill in Nemec Jürgen Klinsmann.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.