Šport > Nogomet
21 ogledov

Milan en mesec brez Pata

Alexandre Pato (Foto: EPA) Žurnal24 main
Napadalec italijanskega Milana Alexandre Pato ima znova težave s poškodbami. Zaradi poškodbe mišice bo brazilski reprezentant z igrišč odsoten štiri tedne.

Napadalec italijanskega nogometnega prvaka Milana, Brazilec Alexandre Pato, bo zaradi poškodbe mišice z igrišč odsoten štiri tedne. Dvaindvajsetletni Pato je poškodbo staknil na sredini prvenstveni tekmi proti Udineseju (1:1). Zaradi podobnih težav je brazilski reprezentant moral izpustiti kar nekaj tekem v zadnjih dveh sezonah.

"Zjutraj sem sklical sestanek s trenerjem Massimilianom Allegrijem, atletskim trenerjem in zdravniškim osebjem. Želimo razumeti, zakaj ima fant, ki v letih 2008 in 2009 ni imel prav nobenih težav, zdaj znova težave z mišicami," je dejal podpredsednik Milana Adriano Galliani.

Milan, ki je v treh kolih domačega prvenstva osvojil vsega dve točki, prav tako ne more računati na Zlatana Ibrahimovića, Brazilca Robinha in nekaj igralcev sredine igrišča in obrambe. "Ko se bodo ti igralci vrnili, bomo spet začeli zmagovati. Trenutno imamo kar 10 do 12 poškodovanih igralcev," je še pojasnil Galliani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.