Šport > Nogomet
30 ogledov

Milec: Igrati začnemo šele, ko dobimo gol

Maribor Rubin Kazan Evropska liga Ljudski vrt Milec Rajčević Filipović Cvijanovi Gregor Katič
Po včerajšnjem porazu Maribora proti kazanskemu Rubinu (2:5) na uvodu v Evropsko ligo smo za njuno videnje srečanja povprašali Martina Milca, ki je zabil prekrasen gol, in Željka Filipovića.

"Na žalost se nam je spet zgodilo, da začnemo igrati šele, ko dobimo zadetek ali dva. Tudi po njihovem golu za 1:3 smo začeli igrati bolje in res ne vem, zakaj se nam to dogaja. Je pa Rubin pokazal, da je boljša in individualno kakovostnejša ekipa," je dogodke na zelenici Ljudskega vrta začel opisovati strelec prvega gola za Maribor, bočni nogometaš Martin Milec.

"Rubin je kaznoval vsako našo napako, mi pa njihovih dveh ali treh daril nismo izkoristili, in to je odločilo tekmo. Kakovosti imamo dovolj, smo pa pogosto nezbrani. Pri prvem golu zdrs, pri drugem slabo pokrivanje ... A ne gre obupavati, še smo v igri, lahko osvojimo še 15 točk," je nekaj razlogov za poraz naštel nekdanji igralec Aluminija.

Filipović: Kot v slovenski ligi

"Zadetek je bil lep, toda preveč vesel ne morem biti, saj smo doma izgubili z 2:5. A v statistiko se bo pisal gol, upam, da bo to vse pogosteje," je končal mladenič, ki ga je Srečko Katanec v zadnjem reprezentančnem terminu tudi vpoklical v slovensko izbrano vrsto.

"Tokrat smo igrali dobro in odprto, tako kot po navadi igramo v slovenski ligi. Tako bo tudi na naslednjih tekmah, verjamem, da nas bo trener dobro pripravil na vse obračune. Upam, da bomo ob tem tudi v gosteh osvojili kakšno točko," pa se je k naslednjim preizkušnjam že obrnil Željko Filipović, ki je moral po poškodbi Arghusa na položaj centralnega branilca, potem ko je dvoboj začel na svojem standardnem položaju na sredini igrišča.

Komentarjev 1
  • vico 13:04 20.september 2013.

    prvo si nabavte ksnega svojega pol se pa lah nadejate ksne pike...