Šport > Nogomet
585 ogledov

Klub elitne angleške lige zaposlil Mirana Pavlina

Miran Pavlin Miran Pavlin.
Nekdanji slovenski reprezentant je našel nove poslovne izzive.

Član elitne angleške Premier League Nottingham Forest je uradno sporočil, da je v svoje vrste zvabil nekdanjega slovenskega reprezentanta Mirana Pavlina.

Nekdaj odlični vezist bo pri Forestu del razširjenega strokovnega štaba, opravljal bo vlogo svetovalca za mednarodno področje.

52-letnik bo imel na vesti tudi sodelovanje Foresta z grškim Olympiacosom in portugalskim Rio Avejem, lastnik vseh treh klubov je Evangelis Marinakis.

"Njegovo delo bo vključevalo različne projekte, skrbel bo za širitev ogledniške mreže kluba in gradil mednarodne institucionalne odnose," so Pavlinovo vlogo opisali v klubu, ki je lani osvojil 17. mesto v Premier League in si stežka priboril obstanek.

Pavlin, ki je opravljal tudi funkcijo direktorja reprezentanc pri Nogometni zvezi Slovenije, je imel bogato igralsko kariero. Branil je barve domačega Nakla, Olimpije, dresdenskega Dynama, Freiburga, Karlsruheja, Porta, Apoela in Kopra

Za Slovenijo je zbral 63 nastopov in zabil pet golov, bil je del izbrane vrste na Euru 2000 in svetovnem prvenstvu 2002.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • wolfenstein 22:55 13.avgust 2024.

    "Nekdaj odlični vezist..." 🤣🤣🤣 Dejte ne ga lomt... "Pavlin, ki je opravljal tudi funkcijo direktorja reprezentanc pri Nogometni zvezi Slovenije, je imel bogato igralsko kariero. Branil je barve domačega Nakla, Olimpije, dresdenskega Dynama, Freiburga, Karlsruheja, Porta, Apoela in Kopra." A ...prikaži več temu, da si te še vaški klubi podajajo med sabo, se reče, da je bogata igralska kariera? 😂😂😂 Tako kot starejšemu športniku, da je izkušen. Pa, če je ali ni. Avtor nekam prvoaprilski si danes.